Голлівудський режисер Квентін Тарантіно вразив фанатів несподіваною заявою. Незабаром збирається піти з кінематографа. Його останньою роботою може стати ремейк знаменитої медіафраншизи Зоряний шлях

Про це він повідомив в інтерв'ю австралійському Cinema Blend.

Раніше режисер заявляв, що піде з кіно, коли зніме 10 картин. Зоряний шлях стане саме десятою по рахунку. Режисер розповів, що збирається присвятити весь час написання книг і театральних п'єс. Тарантіно також вирішив, що з кіноіндустрії хоче піти на піку своїх хороших картин.

"Взагалі-то у мене є лазівка, тому в даному випадку я можу не тримати своє слово. Річ у тому, що Зоряний шлях — це франшиза. Я б хотів завершити свою кар'єру на оригінальному кіно. Взагалі-то ідея десяти фільмів полягає не в пошуку лазівки. Я дійсно подумую про те, щоб знімати Зоряний шлях. І якщо я за нього візьмуся, я, звичайно, не буду знімати його задньої лівою ногою. І тоді це буде мій фільм, і вже потім буду вирішувати — тримати слово чи ні. Все можливо", зазначив Тарантіно.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Зазначимо, що Тарантіно вже 56 років. Нещодавно вийшов його новий фільм "Одного разу в Голлівуді", який зібрав доволі схвальні відгуки глядачів. Однак найбільшу славу Тарантіно принесла стрічка "Кримінальне чтиво".

Нагадаємо, помер автор музики до "Кримінальному чтива".

Як повідомляв Знай. ua, легендарного Елвіса Преслі в новому фільмі зіграє улюбленець Тарантіно.

Також Знай. ua писав, що культового режисера Тарантіно звинуватили в найстрашнішому через нового фільму.