У четвер, 12 вересня, в Палаці Україна відбудеться фінальне шоу національного конкурсу краси "Міс Україна 2019". У цей день країна дізнається ім'я найкрасивішої дівчини.

Варто відзначити, що перед самим шоу змінилася афіша конкурсу, на якій вказано склад артистів, які будуть розважати глядачів на головній сцені. Концертна програма поповнилася такими іменами, як Макс Барських і Міша Романова, екс-учасниця групи "Віа Гра". Організатори залишили в таємниці те, в якому саме форматі пройде виступ.

Також на офіційному сайті конкурсу "Міс Україна" були опубліковані фінальні фото учасниць. Автором знімків став відомий фотограф Вадим Яцун, а над створенням образів працювали майстри Школи макіяжу Ірини Хомякової.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Для зйомки снепів фіналісток "Міс Україна" ми вибрали найактуальніший у цьому сезоні макіяж glow skin. Використовували найпрогресивніші кремові текстури і теплу гаму натуральних відтінків щоб підкреслити бездоганну красу учасниць", - розповіла засновник студії.

Нагадаємо, красуня з Чернівців підкорила Італію.

Раніше Знай.ua повідомляв, красуня-франківчанка прославила Україну на конкурсі краси, зворушливо до сліз.

Також Знай.ua писав, Міс Україна кардинально змінює правила та учасниць.