Одні з найпопулярніших співачок сучасності Лана Дель Рей, Майлі Сайрус і Аріана Гранде записали спільну композицію.

Американська співачка Лана Дель Рей стала популярною в 2011 році, після випуску двох композицій Video games та Blue jeans. Пісні стали справжніми інтернет-сенсаціями і зробили артистку популярною не тільки в США.

Зірка Майлі Сайрус відома завдяки своїм епатажним появам в суспільстві досить неординарних нарядах. Ставши популярною на початку 2000-х, артистка в підлітковому віці часто дивувала публіку своїми бунтівними витівками.

Аріана Гранде набирала свою популярність одночасно з Майлі Сайрус. Як і її колега, Аріана знімалася в підліткових телесеріалах від Disney Channel, а пізніше стала справжнім кумиром для молоді.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

13 вересня три извейстнеших поп-ікони сучасності випустили спільну композицію і кліп до неї. Пісня, яку Аріана, Майлі і Лана записали разом є саундтреком до нової екранізації популярної шпигунської саги "Ангели Чарлі". У кліпі дівчата постали в образах трьох головних героїнь.

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі знову чекає дитину, батьком буде точно не Бред Пітт

Як повідомляв портал "Знай.uа" Зухвала Меган Маркл знову порушила протокол і розлютила Єлизавету II, британці обурені

Також Знай.uа" писав, що Лобода оголилася в пікантному відео на нову пісню: "в зоні ризику" виявився не тільки Ліндеманн