Сьогодні, 13 вересня, російська телеведуча Ксенія Собчак вийшла заміж за режисера Костянтина Богомолова. Новина про майбутнє свято поширилася в ЗМІ давно, більш того, в мережі з'явилися оригінальні запрошення на весілля Собчак і Богомолова, передає "Сьогодні".

Ксенія і Костянтин підійшли до цього питання з фантазією. Вони зробили відеолистівку, заставку якої прикрашають робочий і колгоспниця.

"К і К запрошують вас на сімейне торжество з нагоди свого весілля. Чекаємо вас 13 вересня о 18:30 в Bosco Cafe, що в Петровському пасажі. Одягайтеся зі смаком. Якщо замість подарунків молодим ви побажаєте перевести гроші в допомогу літнім людям і тваринам, переконливе прохання не робити цього", — йдеться в тексті.

З самого ранку 13 вересня наречена Ксенія Собчак показала їх з Костянтином Богомоловим браслети з гравіюванням: К + К = Любов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Весільні браслети Собчак і Богомолова

Трохи пізніше Ксенія Собчак опублікувала фото, на якому позує в розкішній весільній сукні зі шлейфом.

Телеведуча стоїть спиною, тому можна побачити довгу фату, яка буквально зливається з нарядом. Весільна сукня Ксенії Собчак не пишна, злегка оголює спину. На фото також видно, що телеведуча вирішила залишити волосся розпущеним.

"Мені здається, я готова до головного Дня!", – підписала весільний знімок Ксенія Собчак.

Ксенія Собчак у весільній сукні

Собчак і Богомолов розписалися в Грибоєдовському Палаці одруження. Примітно, що після розпису на молодят чекав весільний транспорт. І якщо зазвичай пари замовляють для торжества лімузин, то Ксенія і Костянтин пішли далі і по-справжньому здивували публіку. На власному весіллі Собчак і Богомолов пересуваються на катафалку, прикрашеному червоними гвоздиками. На автомобілі можна побачити червоний напис: "Доки смерть не розлучить нас".

Собчак і Богомолов замовили катафалк/Mash

Шанувальники розраховували побачити повноцінний весільний образ Ксенії Собчак, і зовсім нещодавно це сталося. У мережі з'явився знімок, на якому можна детально розглянути сукню нареченої. На ньому Собчак позує вже без фати, а волосся телеведучої акуратно укладене. Весільну сукню Собчак обрала з довгим рукавом і глибоким V-подібним вирізом.

Ксенія Собчак у весільній сукні

Зазначимо, урочистості з нагоди весілля Костянтина і Ксенії відбудуться не в Bosco Cafe в Петровському пасажі, як повідомлялося раніше, а в Музеї Москви. Наречений Костянтин Богомолов обрав класичний чорний костюм і помаранчеву сорочку в гавайському стилі.

Весілля Ксенії Собчак і Костянтина Богомолова

Торжество пам'ятатимуть ще довго, в тому числі завдяки оригінальному декору. У мережі з'явилися кадри, на яких можна розглянути оформлення залу. Так, у декорі переважають червоний і чорний кольори. На фото ми бачимо червоні скатертини, квіти і чорний посуд, все оформлено у готичному стилі. Судячи з усього, весілля у п'ятницю, 13-го – не збіг обставин, а продумане рішення Ксенії Собчак і Костянтина Богомолова.

Весілля Собчак і Богомолова/Mash

У п'ятницю 13-го зіркова пара не тільки одружилася, але і обвінчалася. Як видно на фото, Ксенія Собчак змінила весільну сукню, а також одягла закриту фату. В руках нареченої – букет конвалій. Костянтин Богомолов теж переодягнувся перед вінчанням. На ньому ми бачимо класичну білу сорочку, замість помаранчевої.

Крім образів молодят, змінився і їх транспорт. Так, до храму пара під'їхала не на катафалку, а на розкішній кареті. Зазначимо, Ксенія Собчак та Костянтин Богомолов повінчалися в Храмі "Велике Вознесіння" у Нікітських воріт. Відомо також, що на церемонії були присутні тільки найближчі родичі і друзі Богомолова і Собчак.

обручки Ксенії Собчак і Костянтина Богомолова

Незважаючи на досить насичений день, Ксенія вже встигла показати обручальні кільця. "Жінка з Грибоєдовського загсу сказала, що ми Чоловік і Дружина. Ми повірили)))", – написала телеведуча.

Нагадаємо, сербського актора визнали загрозою нацбезпеки України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Собчак розповіла, як треба жити, чим довела до сказу своїх фанатів.

Також Знай.uа" писав, Собчак зізналася Макаревичу, навіщо повісила Лободу.