Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на важливе питання про грудне вигодовування.

"Запитання. Ми зараз живемо в такий динамічний час, коли мами, як правило, дуже зайняті. І навіть, коли народжується дитина, вони все одно дуже зайняті. А годувати грудьми хочеться. Наскільки змінюється якість молока, яке вона залишає через молокосос? Чи змінюється воно?

Відповідь. Зціджене, правильно заморожене і потім отримане дитиною після правильного відігрівання, тобто на водяній бані, а не в мікрохвильовій печі, не буде принципово гірше. Не буде. Однак, я б настійно рекомендував до шести місяців зосередитися на вашому головному боргу в цьому житті. Тобто, шість місяців ви повинні присвятити тільки дитині. Хоча слово "повинні" я кажу умовно. Тому що борг щодо дитини не повинен замінювати все. Тобто, якщо ви голодуєте ці пів року, а треба йти працювати – отже йдіть".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.