Альона Омович – 24-річна модель з Києва, яка славиться своїми відвертими фотографіями Instagram, де у неї більше мільйона підписників. Дівчина також захоплюється пластичними операціями – вона вже зробила губи і груди, а нещодавно похвалилася, що закачала силікон ще й у сідниці. Фолловери по-різному ставляться до таких експериментів моделі, і вже охрестили її українською Кардашьян.

В цей раз Альона опублікувала в мережі чергові фото, на яких позує у відвертому образі. Дівчина з'явилася перед камерою в короткому світлому платтячку, яке ледь прикриває силіконові груди і попу. При цьому на тоненьких ногах дівчини масивні кросівки, які вона навіщось напнула до сукні. Фолловери не змусили себе чекати і почали активно обговорювати публікацію моделі.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.