Відомий український телеведучий та гуморист Сергій Притула відправився у тур по Україні зі своїм розважальним шоу "Вар'яти".

Про це сам Притула повідомив на особистих сторінках у соціальних мережах.

На фото, яке опублікував шоумен у своєму Instagram, він з командою шоу "Вар'яти" позує на фоні, ймовірно, українських Карпат.

Шанувальники Притули взялися активно коментувати новий допис шоумена, адже в Instagram він з'являється не так часто. Прихильники з нетерпінням чекають на шоу у своєму місті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На фото Притула стоїть на милицях, адже він досі проходить реабілітацію після травми ноги та коліна. Травму він отримав саме у Карпатах під час святкування власного дня народженні.

Раніше Притула зізнався, що кілька разів на рік "Вар’яти" разом виїжджають у "секретне" місце на Закарпатті. Там вони відпочивають від великих міст і безперестанно творять. Саме там і проходить процес вигадування нових мініатюр і жартів, які потім бачать глядачі Нового каналу.

Зазначимо, що "Вар'яти-шоу" — україномовне розважальне телешоу. Виробляється студією "Вар'яти Студіо" та виходить в ефір з 2016 року. Учасники проекту позиціонують його як народний, тобто доступний всім верствам населення, тому ціни на концерти можуть суттєво відрізнятись в столиці й невеличких містах. Сергій в інтерв'ю жартівливо сказав, що їм простіше влаштувати додаткові концерти, аніж піднімати ціни на квитки.

Нагадаємо, що Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Притулу шокував шкільний підручник сина: "Шматочок мозаїки під назвою мишебратья".

Також портал Знай.ua писав, що Притула зізнався, як змушує "Вар'ятів" працювати до сьомого поту: "Відправляю у киплячі чани на годину".