Зірка «Жіночого Кварталу» Марта Адамчук порадувала шанувальників новою фотографією. Дівчина завжди підкреслює свою фігуру на ефектних, часто, студійних знімках. Цей раз не став винятком - новий відвертий знімок вийшов дуже красивим і не залишив фанатів байдужими.

Українська співачка і артистка, автор пісень Марта Адамчук три роки працювала бек-вокалісткою у дуеті Потап і Настя. Але зараз дівчина вирішила залишити "другий план" і почала старанно працювати над своїй сольною кар'єрою. Про це повідомляє Politeka.

Марта пише пісні та мріє, що її музика буде не менш популярною, ніж в українських зірок шоу-бізнесу. Зараз, вона є співачкою, актрисою студії «Квартал 95» і «Жіночий Квартал».

Марта не перестає дивувати своїх шанувальників новими знімками з свого життя. На цей раз вона показала новий яскравий знімок на своїй сторінці в Instagram. Екс-учасниця проекту «Голос країни» і співачка на шоу «Танці з зірками» Марта Адамчук відображена в розкішній вечірній сукні, яка оголює її спину. Біла сукня зі шлейфом, також підкреслює її струнку фігуру. Крім цього, сукня схожа на весільну.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі мережі прийшли в захват від побаченого і не шкодували теплих слів на її адресу.

"Неможливо красива ❤️❤️❤️", "Дуже красива, як з обкладинки журналу", "Немов кінозірка", "Принцеса", "Дуже вишукано і елегантно", "Розкішна", "Неймовірна", "Така красива", "Ви як завжди красуня".

Нагадаємо, раніше зірка "95 Кварталу" Марта Адамчук засвітила саме інтимне місце в напівтемряві: "Не в силах відвести очі"

Як повідомляв портал "Знай.uа", учасниця шоу “Танці з зірками” Ганна Різатдінова заінтригувала визнанням: “У нас ця хімія сталася”

Також Знай.uа" писав, що улюблениця "Кварталу 95" і "Танців з зірками" Марта Адамчук роздяглася на камеру: "Вимагати взаємності..."