Ірина Білик - одна з найбільш улюблених зірок на українській сцені. Її творча кар'єра триває вже близько 30 років. Але тільки зараз зірка зізналася, завдяки кому домоглася слави й визнання. Це виявився давній друг співачки, який оплачував перші виступи та концерти.

Як розповіла Ірина Білик в інтерв'ю Каті Осадчій, вже більше 30 років вона спілкується з якимось Валерієм, який став першим спонсором зірки.

"Це мій товариш, друг. Колись років 30 тому, коли починала музичну кар'єру, він навіть мені оплачував мій виступ у Палаці "Україна". Тому що, якщо ви знаєте, орендувати приміщення Палацу "Україна" для виступу коштує 10 тисяч доларів. У мене не завжди були ці кошти, він просто мені допомагав зі своєю подругою. Ми добре дружимо і стали як родичі", – поділилася Ірина.

Також відомо, що саме Валерій подарував Білик новий автомобіль. Відразу після того, як співачка написала в своєму Instagram, що хоче придбати новий автомобіль.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше Ірина Білик стала подавати знаки, шанувальники вражені: "І так кожен день..."

Як повідомляв портал "Знай.uа" Ірина Білик відверто розповіла про страшну хворобу: "Закриваю очі на рекомендації лікарів"

Також Знай.uа" писав, що Білик показала груди в відвертому боді, ось це зміни: "Копія MARUV"