Минулого тижня на каналі СТБ пройшов 3 третій випуск найбільш вагомого проекту країни «Зважені та щасливі». Ведуча – Аніта Луценко. Тренери – Марина Боржемська, Іраклі Макацарія. І так, як на проекті був жіночий тиждень, то додому повинна була відправитися одна з учасниць. Табір схуднення покинула учасниця блакитної команди Інна Мазура, яка на останньому тижні не скинула жодного киллограмма.

Екс-учасниця прийшла на ток-шоу "Зважся!" і глядачі змогли оцінити, чи продовжує вона схуднення. Коли Інна зайшла в студію, її тренер Іраклі Макацарія відразу зазначив, що час після проекту не пройшло даремно, у неї тепер навіть погляд іншого.

"Я відчуваю себе по-іншому. Ще є багато над чим працювати, і я прагну до цього. Все завдяки проекту. В житті у мене все добре. Я виїхала з міста, де жила. Мені довелося переїхати до мами в село. Не ходжу в зал, але займаюся вдома з тим, що є: лавки, дерева. Головне бажання, а не спортзал", - запевнила Інна.

Учасниця чесно зізналася, що іноді думає про солодкому і їй навіть знятися сни про цукерки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Аніта Луценко спробувала дізнатися у Світлани, звідки з'явився міф, що при схудненні не можна їсти каші, макарони і картоплю. «Я не знаю, не можу знайти кінців. Але це точно пішла зі спорту. Коли спортсмени сушаться, вони застосовують. Але наші люди не розуміють, що так можна харчуватися лише на короткий термін для певних цілей. Незнанням жінки доводять себе до проблем жіночої частини і анорексії. Ми різні за конституцією. Є люди, для яких каші ввечері не просто можна, а треба їсти. І нікуди не буде відкладатися", - коментує дієтолог Світлана.

Початковий вага Інни – 100 кг. Зараз її вага становить – 74 кг. За чотири місяці Інна Мазура схудла на 26 кг.

Раніше Інна переживала, що чоловіки звертають увагу тільки на її груди. Саме через це вона заїдала стрес. Учасницю навіть відвідували думки про те, щоб зменшити груди. В студії був пластичний хірург, який дав рекомендації на цей рахунок.

Нагадаємо, раніше екс-холостяк Іраклі Макацарія "засвітився" з колишньою дружиною Узєлкова: "Ідеальна пара"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Синдром, руйнує долі: українку зацькували за незвичайну зовнішність, як рятувалася жертва буллінга

Також Знай.uа" писав про випробування почуттів і жіночий бій в грязі: що побачать глядачі у новому випуску "Зважені та щасливі"