Переможець Євробачення 2017 року Salvador Sobral приїжджає в Україну з першим сольним концертом.

Португальський співак Salvador Sobral в супроводі кращих джазових музикантів Португалії виступить у Києві в рамках світового туру на підтримку нової платівки «Paris, Lisboa». Концерт пройде у МЦКМ "Жовтневий палац" 20 вересня.

Сальвадор Собрал з презентацією нового альбому в Києві
Сальвадор Собрал з презентацією нового альбому в Києві


Виконавець завоював прихильність світу своїм щирим співом на сцені Євробачення–2017 в Києві. Мільйони глядачів по всьому світу були зачаровані його музикою і пронизливої історією життя. За свій виступ Сальвадор зібрав рекордну для шоу кількість балів і здобув перемогу для Португалії. Джазовий артист, що сповідує у своїй творчості зрозумілі всім цінності, повертається в Україну з презентацією нового альбому.

Українці матимуть неймовірну можливість почути наживо переможну Amar Pelos Dois і композиції з нового альбому «Paris, Lisboa».

Нагадаємо, раніше Зірка "Кріпак" повторить карколомний трюк Melovin з Євробачення на великому екрані: в труні страшно, але що поробиш

Як повідомляв портал "Знай.uа" Melovin відверто розповів про одностатеві стосунки: "Слава богу за немаленькі гроші..."

Також Знай.uа" писав, що Melovin підкорив серця фанатів новим стилем, ох і красунчик: "Це точно твоє"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще