Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Днями він опублікував в соцмережі пляжні фото, на одному з яких він здається повністю оголеним. І запостив 2 кадри - де він на тлі моря і де просто море. Таким чином артист спитав фолловерів, як краще?!

"Якщо що, я в плавках", - попередив Галкін фанів у супровідній фото підпису.

На фото чоловік Примадонни російського шоубізнесу зображений на березі моря в променях сонця, що "розмили" його плавки. Судячи з усього, артист відпочиває, оскільки його публікація супроводжується хештегом "море" і "відпочинок".

"В плавках или без - классный пацан! Очень не часто природа создаёт такое совершенство во всех отношениях! Что мозги, что внешность, что характер + отменное чувство юмора - все на месте! Обожаем всем кланом!😁🤙", "Дорогой Адам в плавках, пошли мне такого же мужа, как Галкин... Желательно совершеннолетнего, мне всего то 45.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно знаменитість виклав кумедне селфі зблизька, показавши, як виглядає у свої 43 роки. Так, артист побажав усім шанувальникам гарного тижня і тепла, а фанати не змогли пройти повз, адже Максим виглядає набагато молодше своїх років.

"Всім бажаю гарного тижня, і яким би осіннім не було повітря, літнього тепла в душі! 😘 ", - трепетно підписав Галкін.