Відомий голлівудський актор Бред Пітт розповів GQ про те, якими правилами керується при виборі ролей.

Так, за словами Пітта, перед тим, як погодитися, він запитує себе: "Якщо я збираюся зіграти цю роль, то що я зможу привнести у неї такого, що не зможе зробити інший актор?". Крім того, Пітт зізнався, які актори змушуть його серце "битися частіше".

"Коли я дивлюся на Крістіана Бейла або Тома Харді, я розумію, що не можу зробити те, що роблять вони. Я люблю дивитися на них. Адже і я не міг увійти у цю роль. Мені дуже хотілося б, щоб зі свого боку я зміг робити те ж саме, що й вони", - заявив Пітт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Бред Пітт, який блискуче зіграв у фільмі "Одного разу в Голлівуді", заявив, що відмовляється від гонки за "Оскар". За словами актора, для нього головне - щоб фільми сподобався глядачеві.

"Я, мабуть, утримаюся. Пильна увага до картини заважає чистоті її сприйняття і не дає зосередитися на самій стрічці", - сказав Пітт.

Нагадаємо, розкрилася несподівана причина розлучення Джолі та Пітта.

Раніше Знай.ua повідомляв, 43-річний Галкін показав себе у всій красі, не встояла навіть Полякова.

Також Знай.ua писав, найбільш відома трійця поп-дів світу записала спільний трек, гаряче відео.