Знаменитий голлівудський актор Міккі Рурк виступив з проханням бути похованим на українській землі. Зірка бажає після смерті спочити в Україні, а саме - в селі Загірці Хмельницької області.

Своє неординарне бажання Рурк пояснив тим, що в цьому селі живе родина його помічника Дмитра Корнійчука, який за роки співпраці став йому близьким другом. Розповіді Дмитра про своїх близьких та рідні місця сильно запали актору в душу і вплинули на вибір останнього місця його спочинку.

Міккі Рурк

"Я говорив Дмитру: коли я помру, то не хочу, щоб мене поховали тут. Він показував, де похований його дідусь, і я хочу, щоб мене поховали там", - заявив актор. Міккі Рурк

Питання лише в тому, наскільки словам Міккі Рурка можна вірити, оскільки багато з його шанувальників прийшли до висновку, що у актора поїхав дах. Фанати вже давно перестали дивуватися його словам.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Міккі Рурк

Актор нещодавно взяв участь у випуску шоу Good Morning Britain, де голлівудська легенда з'явився з новим обличчям після останньої невдалої пластичної операції. Відтоді Міккі Рурка підозрюють в тому, що він несповна розуму.

Та незважаючи на плітки, зірка продовжує свою акторську кар'єру. Наразі він прийняв пропозицію зіграти в продовженні культового багатосерійного фільму "Брат", де йому виділили роль російського бандита.

Нагадаємо, раніше зірка Голлівуду Міккі Рурк спотворив обличчя до невпізнаваності

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ален Делон пережив інсульт, як зараз виглядає кумир мільйонів

Також "Знай.ua" писав, що львів'яни провели в останню путь письменника Романа Іваничука