Більше половини нових конкурсів для 9 сезону "МастерШеф" підготувала команда каналу СТБ. Може тому відразу дев'ять людей опиняться в чорних фартухах. Учасники будуть проходити складні випробування, які підготують їх до роботи на кухні справжнього ресторану.

МастерШеф-9

Хоча ніхто ніколи не знає, хто піде наступним, та завжди чи виграє людина або програє – залежить виключно від її вмінь. Оскільки шеф повар ресторану має бути знаком якості всього закладу. Сьогодні команди випробують цю відповідальність на собі.

МастерШеф-9

Капітанами команд стануть Руслан Лучків та Руслан Шилін. За правилами конкурсу обидві команди повинні приготувати одне і те ж блюдо за 4 етапи. Кожен учасник готуватиме свою версію страви. На кожному із 4-х етапів капітани будуть "звільняти" тих учасників, які не справляються на відмінно.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

МастерШеф-9

В кінці конкурсу капітан повинен подати суддям тільки одне блюдо - від кращого учасника, але за всю команду. Якщо блюдо виявиться провальним, то чорні фартухи отримають всі дев'ять чоловік у команді.

МастерШеф-9

В п'ятницю 20 вересня в 19:00 на каналі глядачі зможуть дізнатися, хто одягне всю свою команду в чорні фартухи, а хто приведе до перемоги.

Нагадаємо, раніше учасницю "Топ-модель по-українськи" поголили налисо

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова не стримала сліз на "Х-факторі"

Також "Знай.ua" писав, що "Наречена для тата" втрапила у гучний конфуз, чи впораються запальні жіночки