Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нові фото з чоловіком і похвалилася, що побувала в програмі "Вечірній Ургант" на російському Першому каналі.

На першому фото Тодоренко позує разом з Владом Топаловим, а на другому вони вже з Іваном Ургантом і співачкою Валерією з її чоловіком. Як видно, на ефір Регіна прийшла в короткій жовтій сукні з чорними колготками і на підборах. А у підписі до фото вона розповіла про те, що робила на ефірі. Так, серед іншого Тодоренко поділилася з публікою секретами партнерських пологів, а ще вона каже, що "ржала як кінь". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.