Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала, часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує з чоловіком та сином, а в підписі до нього привітала фанатів з Днем миру.

На фото всі троє з'явилися у світлому одязі, Джамала в білій блузі, її чоловік у джинсах і білій сорочці, а синочок у кофтині з мультяшним принтом. У підписі до ніжного фото співачка написала: "Сьогодні як ніколи хочеться побажати мирного і чистого неба над головою нам усім! Все наше життя складається з моментів, тому давайте цінувати і берегти кожну хвилину, проведену в злагоді та затишку з близькими. З Днем миру, друзі!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.