Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так і в цей раз, Настя розчарувала незграбним фото, яке було зроблено в спортзалі. Як видно, Волочкова розкинула вертикальний шпагат, при цьому на ній яскраві блакитні штани і світла кофточка, під якою немає ліфчика. Також варто відзначити, що скандальна балерина знову відкрила можливість коментувати свої фото. Адже кілька місяців тому Волочкова закрила коменти через потоки бруду, які вона на себе викликала. Так що скучили фанати і хейтери почали писати свої думки.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.