Український телеведучий Олександр Педан зізнався, що в житті він дуже скромна людина, і навряд чи колись зміг би стати учасником реаліті. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю Знай.uа.

У другому сезоні реаліті-шоу "Екси" колишні спробують розібратися в собі та своїх стосунках, зрозуміти, чому вони розійшлися і що їм заважає бути разом. Ведучим другого сезону також стане Олександр Педан, а його співведучою в цей раз буде психолог Наталія Єжова.

У своїх міркуваннях Педан порівняв шоу "Екси-2" зі скандальним проектом "Дом-2". Журналісти нашого видання поцікавилися, з чим пов'язане таке негативне порівняння з реаліті, де кожен випуск учасники сваряться, з'ясовують стосунки і б'ються.

"Порівняння “Ексів” з “Дом-2” на презентації осіннього телесезону Нового каналу було, скоріше, метафорою. Схожість проектів хіба що у відвертості в кадрі. І там, і там стосунки час від часу скандальні. Але навмисне досягти скандальності ми не прагнули. Не провокували учасників, щоб ті вели себе якось неадекватно. Просто ставили їх у незручні для них ситуації. Така шокова терапія. Хотіли, щоб “екси” забули про камери і повністю віддалися своїм стосункам. Наш проект про реальну любов, а не про хайп", - зізнався Олександр Педан.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Також телеведучий зізнався, що навряд чи зважився б сам стати учасником подібного шоу.

"Я б не пішов. Через скромність. Ви не повірите, але в житті я досить скромна людина. Як професійний ведучий, вмію вести, але на проекті б дуже переживав", - зізнався ведучий.

Нагадаємо, Педан став вуличним музикантом і заспівав з бездомною кішкою.

Як повідомляв Знай.ua, що на цей раз доведеться пережити "Ексам".

Також Знай.ua писав, що Олександр Педан розкрив правду про себе, реаліті “Екси-2” і шоубіз.