В останньому випуску "Топ-модель по-українськи" на "Новому каналі" шоу залишило одразу три учасниці. Так, після "Битви за життя" на проекті залишилося всього 13 дівчат.

Першою з модельного шоу пішла переможниця онлайн-кастингу Даша Дідович. Дівчина відмовилася відрізати волосся на "Перевтіленні" і поїхала додому.

На наступний день проект покинула Мальвіна Чукля, що стало справжнім шоком для Алли Костромічевою. Причиною стали сімейні обставини - батько учасниці помер.

"Я прекрасно розумію Мальвіну, адже сама пройшла через загибель батька. І, звичайно ж, я відпустила її додому. Але попросила, щоб вона повернулася на проект, як тільки дозволять обставини. Сподіваюся, вона повернеться", - заявила Алла.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Настя Лазарєва, яку багато хто приймав за Надю Дорофєєву, пішла з проекту по волі експертів. У "Битві за життя", куди потрапили також Гоша Веховцев, Катя Чечеленко і Юля Біньковська, вона показала найгірший результат.

Нагадаємо, що відбувається за лаштунками "Топ-модель по-українськи", фото і подробиці.

Раніше Знай.ua повідомляв, зірка "Топ-модель по-українськи" стала мамою 23 і показала свою маленьку доньку.

Також Знай.ua писав, експерт "Топ-моделі по-українськи" Соня Плакидюк зустрічає колег оголеною.