Відома українська актриса студії "Квартал-95" Олена Кравець постала у автентичному образі чарівної українки.

Не менше часу, ніж в танцювальній студії відомого шоу "Танці з зірками" Олена Кравець проводить зі своїми підопічними – учасницями "Жіночого кварталу". Так, на сторінці проекту в instagram опублікували серію чорно-білих фото зірок шоу.

"Очима нашої неймовірно талановитої @marta_adamchuk🖤 Шкода, що інстаграм обмежує в кількості фото", - підписано допис.

Автором знімків стала одна з учасниць Жіночого кварталу" – Марта Адамчук. Вона зуміла зберегти живі емоції кожної з своїх колег. Наприклад, Олена Кравець у вінку і вишиванці вразила ніжним видом справжньої чарівної українки. Вона позує, витончено склавши руки і трохи нахиливши голову в бік – в цей час стиліст "чаклує" над зачіскою знаменитості.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці не залишились байдужими до серії вражаючого фотосету акторок і засипали у коментарях сотнями компліментів чарівних і талановитих українок.

"Мартуся просто волшебница😘♥️", "Такие класснючие!!!!!😍😍😍👍👍👍👍👍👏👏👏👏❤️💝👑💐", "И нет границ ее талантам. Марта❤️", "Красивых фото очень красивых женщин 💖🌹", - коментують фолловери.

Нагадаємо, "Просто жереш, жереш і нічого”: Кравець шокувала фанатів відвертим зізнанням.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Астаф'єва розповіла, як їй вдається бути в тонусі та не падати духом.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець показала нове фото і написала пост-послання до фанатів.