Українська співачка Віра Брежнєва виявилася популярнішою за президента країни Володимира Зеленського, згідно з рейтингом в Instagram.

Перша п'ятірка найбільш популярних українських зірок у соцмережі виглядає наступним чином:

  • Віра Брежнєва – 11,2 млн підписників
  • Володимир Зеленський – 8,4 млн підписників
  • Світлана Лобода – 5,5 млн підписників
  • Анна Седокова – 5,1 млн підписників
  • Надя Дорофєєва – 4,7 млн підписників

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Журналістам не вдалося з'ясувати, скільки коштує реклама в Instagram цих зірок. Можна припустити, що вони, в окремих випадках, практикують бартери, передають "Вести".

Наприклад, у Віри Брежнєвої досить часто зустрічаються знімки, які можна сприйняти як рекламні – вона зазначає, в якому кафе побувала, і навіть одягла реглан, на якому великими золотистими літерами блищить назва популярного глянцю. А ось на фото, де вона фарбує свої вії тушшю, вона акуратно прикриває пальцями назву бренду.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

У президента України Володимира Зеленського поки комерційної реклами бути не може, адже глава держави не має права заробляти на чому-небудь, крім своєї єдиної офіційної роботи.

Лобода схоже не прагне заробити на Instagram. Вона досить активно виставляє фотографії в різних вбраннях, але вони не забрендовані. Подібна ж ситуація і з Анею Седоковою.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

У Наді Дорофєєвої рідко, але зустрічаються фото, які можна розцінити як рекламні, оскільки на них присутній логотип спонсора концерту групи “Час і Скло” VISLOVO. По всій видимості, обов'язковий “відіграш” співачки в рамках співробітництва.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.