Одіозна російська балерина Анастасія Волочкова, яка славиться сварливим характером і любов'ю до бані й шпагатів, часто публікує в мережі фото і відео. Часто ці публікації безглузді і зовсім недоречні, але Настя продовжує вивалювати це все в інтернет. У спробах привернути до себе увагу Волочкова знову виклала в Instagram знімки з бані і улюбленої крижаної купелі.

Так, на першому фото скандальна балерина відображена сидячи в парильні повністю голою. Вона прикривається тільки банним віником, а на голові у неї спеціальний капелюшок. На другому знімку Волочкова з'явилася в купелі, вона гола і так само прикривається віником. А в підписі до знімків Настя розповіла, що стала фанаткою бані з 13-ти років, а також поділилася своїми секретами, як правильно паритися.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.