Зірка з Кварталу 95 поділилась у мережі дуже пікантним та відвертим фото, на якому показала свої пишні жіночі принади. Скандальне фото Еліна Мбані розмістила в соціальній мережі Instagram.

Екзотична красуня показала на камеру свої груди в привабливому бюстгальтері. Шанувальники фанатіють від світлини дівчини, під якою безліч схвальних коментарів та компліментів. Про це пише видання Politeka.

Еліна Мбані

Еліна Мбані позує на світлині в джинсах з високою посадкою та у мереживному ліфчику. Видно, що гаряча акторка зі студії Квартал 95 ані краплі не соромиться позувати перед камерою у такому вигляді і почувається цілком впевненою.

Акторка дуже вдало підібрала образ, який виграшно підкреслює її красу. Окрім того, Мбані засвітила груди крупним планом. Фанати засипають її коментарями - "гаряче".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еліна Мбані

Нещодавно зірки Кварталу 95 частково оголилися для колективної зйомки у вечірніх нарядах. На кадрах дівчата в звабливих вечірніх сукнях, а чоловіки – в костюмах.

Всі артисти показали себе з несподіваної сторони під час яскравої зйомки. Фото вийшли надзвичайно чуттєвими. Особисті фото багато хто з них опублікував на своїх сторінках в Instagram.

Нагадаємо, раніше зірки "Жіночого кварталу" показали, як готуються до виступу

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явився відеофрагмент нового концерту "Жіночого кварталу"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець зачарувала ніжним фото в етно-стилі