Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася несподіваним подарунком для дочки Аріадни, якій 23 вересня виповнилося 14 років. Так, артистка прийшла в школу до дочки в чорному вечірньому платті з глибоким декольте, привітавши дівчинку перед усім класом величезним букетом квітів і вручивши ще один, менший, її вчительці.

"Я дуже люблю приємні сюрпризи, але ще більше люблю їх влаштовувати😊 І привітати Арішу я вирішила в школі раптовим вторгненням у кінці уроку російської мови.😊 Це дуже щасливий і позитивний день для нас з Аріадною @ariadna_volochkova Я щаслива, що ти у мене народилася!😊 ", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настя, ну декольте в школу могла і не оголювати!!!", "А вдома зранку привітати дитину?????? Проблема? І навіщо втручатися ? Як нерозумно!!", "Цирк", "Дочка там від сорому не згоріла? Прийшла мати в найвульгарнішому вбранні, яке тільки можна придумати для школи..", "Знову показуха. 👎", "Мені здається що ця дівчинка дуже соромиться того, що у неї така недоречна мама ??".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.