Відомі артисти Оля Полякова та Dzidzio знімуться у новій українській комедії "Зірки за обміном". Над фільмом вже розпочали роботу KINOROB та Secret Service Entertainment Agency.

Сімейна драма розповість про обмін тілами між двома непримиренними суперниками, котрі конкурують між собою на сцені. Із зірками шоу-бізнесу Полею Моляковою та Хомою Михайловським трапиться неприємний казус – одного дня вони опиняться в тілах один одного.

Оля Полякова та Dzidzio

Артисти протягом всього фільму будуть намагатися повернути як свої тіла, так і свої колишні життя. Тільки щоб повернути все як було, вони спершу змушені будуть вирішити проблеми, які назбирав їхній опонент. В тому числі сімейні та романтичні питання.

Співачці Олі Поляковій та популярному артисту Dzidzio вже не вперше працювати разом – у них є досвід плідної співпраці під час зйомки комедії "Свінгери 2". Від їхнього спільного проекту очікують повторення і навіть перевершення минулих успіхів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оля Полякова та Dzidzio

Та попри яскравий розважальний формат фільму, історія передусім про справжні цінності й стосунки. Комедія "Зірки за обміном" змусить глядача задуматися про цінне у нашому житті.

Продюсер Михайло Ясинський розповідає:

"Наша історія про те, що найголовніше та найважливіше – завжди поруч, треба тільки відірватися від своїх амбіцій та нав’язливих ідей і помітити це. Про те, що від проблем не треба втікати, не треба закривати на них очі та що секрет щастя – в увазі до людей, які вас люблять", - каже він. Михайло Ясинський

Нагадаємо, раніше Полякова не стримала сліз на "Х-факторі"

Як повідомляв портал "Знай.ua", головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках

Також "Знай.ua" писав, що українська драма "Додому" боротиметься за "Оскар"