Російська балерина Анастасія Волочкова, яка має несолодкий характер і дуже любить встрявати в скандали, часто ділиться з фоловерами в Instagram новими часто безглуздими фото зі свого особистого і творчого життя. Ще нещодавно Настя показувала фото з бані і розповідала, як вона її любить, але в цей раз показала більш скромне фото з дочкою, яка відзначає 14-й день народження.

На знімку Волочкова з'явилася в дивному довгій сукні, поверх якого навіщось накинула об'ємну сіру шубу. А ось дочка балерини Аріадна позує в обнімку з мамою в чорному шкіряному платті скромною довжини. Обидві дивляться в камеру і мало посміхаються. У підписі до фото Настя вітає дочку з днем народження, а її фоловери приєднуються і теж пишуть привітання.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.