Популярна американська модель і світська левиця, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті, назбирала вже 148 мільйонів фоловерів в Instagram. Також через соцмережі весь світ побачив соковиті форми Кім, які вона раз у раз підкреслює вузькими нарядами. На цей раз модель показала публіці фото того, як збиралася на червону доріжку премії Еммі.

Як видно, для світського заходу зоряна красуня вибрала відверте чорне плаття оксамитової текстури. Цей наряд підкреслив соковиті вигини тіла Кім, але при цьому з нього ледь не вивалюється пишний бюст. Також на деяких фото можна побачити одну з сестер світської левиці Кендалл Дженнер, яка вибрала для червоної доріжки латексне чорно-рожеве плаття. Фолловери не залишили без уваги таку яскраву публікацію Кардашьян і почали обговорювати її в коментарях.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.