Доля акторів відомого серіалу "Бригада", який прогримів, не залишивши байдужих, склалась по-різному, пише Рoliteka. Хоча герої фільму не мали реальних прототипів, сюжетна канва подій, зробила зірок серіалу у 2002 році досить відомими.

Серіал про чотирьох друзів-дворових хуліганів, які зросли до кримінальних авторитетів. Після 17 років після серіалу, актори багато чого досягли у своїх кар’єрах.

Сергій Безруков, який виконав роль Саші Білого, на сьогодні один з найбільш відомих російських акторів. У нього маса ролей у кіно і театрі. Зокрема, артист знявся в ремейки "Карнавальної ночі" і "Джентльмени, удачі!". У 2011 році зіграв Висоцького в фільмі "Висоцький. Спасибі, що живий". А через кілька років був помічений з Дмитром Дюжевим у серіалі "Тимчасово недоступний".

Сергій Безруков

Дружину Саші Білого виконала Катерина Гусєва. Артистка відома за ролями в інших серіалах "На Верхній Масловці", "Двоє проти смерті", а також у фільмах "Тонкий лід", "Людина, яка знала все". Десять років тому Катерина стала Заслуженою артисткою РФ. Також жінка співає і стала матір’ю двох дітей.

Катерина Гусєва

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Дмитро Дюжев (Космос) відомий за ролями у фільмах "Тобол", "Абонент тимчасово недоступний", "Стомлені сонцем". Дмитро співає, виграв конкурс "Дві зірки", гастролював разом з Тамарою Гвердцителі.

Разом із дружиною Тетяною Зайцевою виховує двох синів, Івана та Дмитра.

Дмитро Дюжев

Володимир Вдовиченков (Філ) також відомий за ролями у фільмах "Бумер" і його продовження, "Параграф 78", "Левіафан", "Тварюка". За спиною артиста є невдалі стосунки, зараз він одружений на актрисі Олені Лядовій.

Павло Майков (Пчьола) працює в театрі, а також зіграв у мюзиклі "Метро". Після виходу "Бригади" актор розлучився з дружиною. Майков знявся в телефільмах "Солдати", "Зради" і "Ольга", і паралельно займається музичної кар’єрою. За словами артиста "Бригада" сприяла зростанню злочинності в країні.

Андрій Панін, який зіграв лиходія в серіалі про бандитів, відомий за ролями у серіалі "Каменська", у драмі "Рубіж. Тайговий роман" і "24 години". На жаль, актор помер 6 березня 2013 року у віці 50 років.