Культовий продюсер Джоел Мендел помер у віці 54 років. Про це в понеділок повідомив журнал Variety, посилаючись на заяву телемережі Adult Swim, яка транслює "Ріка і Морті". Причина смерті продюсера не називається.

Однак за словами дружини продюсера Джуел Бестроп, він помер природною смертю.

Джоел Майкл Мендел, продюсер популярних американських мультсеріалів "Сімпсони" і "Рик і Морті".

"Всі ми в Adult Swim спустошені передчасною смертю Майка Менделя. Майк був серцем сім'ї продюсерів "Ріка і Морті", його фантастичного таланту і дотепності буде дуже не вистачати", - йдеться в заяві телемережі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відзначається, що Мендел пропрацював в індустрії 25 років.

Мендел є чотириразовим володарем премії "Еммі". Три з них (у 1995, 1997 і 1998 роках) він отримав за роботу над "Сімпсонами". В цілому він спродюсував 207 епізодів самого тривалого серіалу в історії американського телебачення. Четверту нагороду пан Мендел отримав в 2018 році, вже за роботу над "Ріком і Морті", до команди творців якого він приєднався в 2014 році.

Нагадаємо, що помер американський актор Данго Нгуєн, якому найбільшу славу принесла роль у серіалі "Ходячі мерці".

Як повідомляв портал Знай.uа, користувачі мережі випадково поховали легендарного американського актора Клінта Іствуда. Зазначалося, що він пішов з життя нібито від серцевого нападу під час зйомок.

Також портал Знай.uа писав, що 27 серпня померла відома радянська і російська акторка Людмила Мальцева.