Не так давно Євген Кошовий "перекочував" із Кварталу 95 в інше шоу. Тепер за сумісництвом ведучий програми, де вся суть гумору полягає в імпровізації - Improv live show.

Допомагала йому піднімати настрій глядачам найвідоміша красуня "Нового каналу" - Олена Філонова з програми "Ревізор".

Хто б міг подумати, що вона з такою легкістю буде жартувати над собою і… гумористами. Як зізналася ведуча, гарне почуття гумору для неї все! Вона сама дуже любити жартувати, але іноді може ненавмисно образити…

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Я можу пожартувати так тільки зі своїми дуже близькими подругами, – розповіла Олена Філонова Новому каналу. – Недавно був випадок. У подруги на плечі вискочив прищ. Я весь вечір підколювала її цим прищем: що він, мовляв, дивиться на мене чи прикрий його, а то люди виходять з ресторану. Дуже жорстко жартувала. Вона трохи образилася, але потім сама сміялася – просто у неї гарне почуття гумору".

Але жінка на те і жінка, щоб жартувати про інших, але іронію в свою адресу сприймати складно. Не любить цього і Олена.

"Не люблю дурні глузування з глузуванням, – зізналася ведуча. – Коли людина вважає себе хорошим жартівником, а це не так. Він тобі каже, що пожартував, а насправді він принизив тебе".

Цікаво, що в проекті Нового каналу Improv Live Show Олена Філонова прийшла в компанії Алли Костромічевою, Соні Плакидюк і Річарда Горна. Ведуча брала участь у двох конкурсах – "Бумеранг", де потрібно повторювати руху, поки гумористи жартують над ними, і "Ток-шоу", де гості говорять за допомогою слів виключно на одну букву. Олені дісталася буква "Р". Їй довелося назвати себе Раечкой, яку кинув чоловік Радик. Близькість у них була Ракетної, а розлучив їх Річард-Рекетир. За словами ведучої, цей конкурс дався їй складніше всього. Блондинці довелося сильно прокачати мозок.

Нагадаємо, в мережі з'явилися весільні фото Софії Ротару.

Як повідомляв Знай.uа, хвору на рак Заворотнюк охороняють силовики.

Також Знай.uа писав, що культовий продюсер Джоел Мендл помер у віці 54 років.