Улюбленець мільйонів жінок Іраклі Макацарія опинився у пікантній ситуації. Секс-символ України та Грузії нещодавно появився на шоу Нового каналу "Хто проти блондинок? ". Його поява, як завжди, викликала бурю емоцій.

Іраклі Макацарія на шоу чекав сюрприз: майже півсотні світловолосих красунь побігли з ним обійматися, тільки-но він зайшов у студію.

Для Іраклі Макацарія станцювали приватний танець

Суперниці відомого телеведучого та продюсера з’явилися в образі "зайчиків" Playboy і справили неабияке враження на Іраклі.

Макацарія підкреслив, що вважає стереотипи про білявок безпідставними, а дівчата у студії дуже цікаві. Він був дуже задоволений тим, як тепло його зустріли.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Для Іраклі Макацарія станцювали приватний танець

Але це були ще не всі сюрпризи для Іраклі - найcильніше враження на нього справив приватний танець у виконанні однієї з суперниць. Ведучий не одразу зміг підібрати необхідні слова.

"Це нелегко – щоб так танцювати, треба багато трудитися", - зауважив він. Іраклі Макацарія

Іраклі Макацарія зізнався, що декілька відвідував у стрип-клуби, і бачив подібні танці. Ведучий сказав, що попри красиві танці, все ж почувався в таких закладах некомфортно і не дуже полюбляє подібні місця.

Нагадаємо, раніше стало відомо, де і з ким відпочиває знаменитий холостяк Іраклі Макацарія

Як повідомляв портал "Знай.ua", Макацарія розповів про ідеальну обраницю

Також "Знай.ua" писав, що новий випуск Improv Live Show розсмішить до сліз кумедним казусом