Анастасія Заворотнюк, як недавно стало відомо, важко хвора на рак головного мозку. Її здоров'я останнім часом різко погіршився, а її шлюб з фігуристом Петром Чернишовим ледь не потрапив під загрозу.

Друг зоряної сім'ї поділився таємницями про взаємини Анастасії і Петра.

Друг розповів, що відносини у пари далеко не райдужні, і між подружжям виникають конфлікти.

наприклад, Чернишов вивідав на початку вересня, що Анастасія фліртувала з заможним представником Чеченської республіки. Ця ситуація сталася досить давно, але Чернишов все одно влаштував дружині скандал. На тлі сварки у актриси почалася депресія - Петро з нею не спілкувався і ігнорував.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В даний момент стан здоров'я Заворотнюк важке, і Чернишов відновив спілкування з нею і відвідує її. Втім, від своїх запланованих робочих проектів відмовлятися він не має наміру.

Раніше на прохання Заворотнюк, до неї в лікарню привезли однорічну доньку Мілу. Зустріч з дитиною, як вважають близькі, допоможе їй набратися сил, щоб перемогти хворобу.
Однак, лікарі дають невтішні прогнози: з діагнозом, який поставили Анастасії, пацієнти виживають рідко.

Нагадаємо, раніше хіромант побачив світло в кінці тунелю для хворої на рак Заворотнюк: "Треба протриматися ще...".

Також Знай.uа писав, що зірку КВК спіткало нещастя Заворотнюк, шансів немає: "Помоліться за мене...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Бузова ризикує повторити долю Заворотнюк: ясновидиця передрекла зірці невиліковну хворобу.