Відома американська модель, світська левиця і телезірка Кім Кардашьян прославилася завдяки реаліті-шоу про власну родину. Тепер вона мегапопулярна в Instagram, де ділиться з фанатами результатами яскравих фотосесій. Кім також має власний бренд, вона продає косметику та одяг, до речі, часто знімаючись для реклами свого бізнесу.

Цього разу світська левиця вирішила в черговий раз прорекламувати нову колекцію білизни свого бренду. Для цього Кім знялася у цій білизні – вона в чорному комплекті прилягла перед фотографом. Цей комплект підкреслив соковиті форми зірки, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Шанувальники зіркової красуні не залишили без уваги її публікацію і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.