Популярна українська співачка, переможниця "Євробачення" і народна артистка України Джамала часто радує фанатів новими фото і відео з особистого і творчого життя. Зірка активний користувач Instagram, де і ділиться новинами з шанувальниками.

Так, в цей раз Джамала показала зворушливий кадр з підрослим сином Емір-Рахманом. Перед камерою співачка з'явилася в яскравому гірчичному костюмі, її пишне волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Джамала мило посміхається, тримаючи за руки свого синочка, а він теж весело регочеться, не дивлячись у камеру. У підписі до фото артистка, яка 27 вересня відсвяткувала день народження, дякує шанувальників за привітання.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.