Популярна українська співачка Ані Лорак у п'ятницю, 27 вересня, відсвяткувала своє день народження. Зірці виповнився 41 рік. Артистка не припиняє радувати прихильників новими фото у соцмережах. Якою починала свій зірковий шлях знаменитість.

Незважаючи на те, що Лорак кілька років тому покинула Україну заради кар'єри на Росії, українці досі цікавляться життям співачки.

Шлях Кароліни Куєк почався в далекому 1995-му з програми на російському ТБ "Ранкова зірка". Так співачка виглядала в 16 років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Лорак виглядала цілком характерно для зірки а-ля 90-х.

Лорак у 1996 році

Лорак у 1998 році

Так, Лорак на свої сторінці у інстаграм опублікувала допис про своє свято й прикріпила світлину у дуже відвертій сукні з зав'язочками, високих ботфортах і масивних золотих прикрасах. Крій сукні зроблено так, що незрозуміло, одягнула Лорак білизну чи ні.

"❤️ Просто мій день! Люблю цю осінь. Дякую за теплі привітання !", - йдеться у публікації Лорак.

Як видно із останніх дописів і знімків зірки, вона змінилась просто до невпізнаваності. І з тією дівчинкою, якою вона починала зірковий шлях, не залишилось нічого спільного.

Зазначимо, що одіозна співачка презентувала нову пісню 26 вересня. Також Лорак анонсувала свій новий альбом, реліз якого призначено на 10 жовтня. Композиція під назвою "Ми порушуємо" відкриває альбом.

Нагадаємо, Лорак з'явилася на батьківщині екс-чоловіка, все в чорно-білому кольорі: "Моя улюблена...".

Як повідомляв портал Знай.ua, Лорак у несподіваному образі зізналася, де відсвяткує день народження: "Раніше набагато краще було".

Також портал Знай.ua писав, що Лорак засвітила розкішні ніжки в ліжку, фанати помітили недобре: "В очах стільки болю".