Зірка гумористичного шоу студії "Квартал 95" Жіночий квартал Валерія Товстолєс не забуває тішити прихильників фотографіями у свої соціальних мережах. У зірки чудова фігура й вона часто демонструє прихильникам свої ідеальні форми.

Так, Валерія Товстолєс опублікувала нове фото у купальнику, яке зроблене в Італії.

Зірка "Жіночого кварталу" опублікувала чорно-біле фото з відпочинку в Італії та розповіла, що мріє переїхати жити в одне з міст країні. Вона буквально розсипалася у компліментах місту Позітано.

Жіночий Квартал
Жіночий Квартал

"Я все ще сподіваюся, що проживу життя італійки) У 21 рік я працювала і жила цілий місяць в Мілані, я закохалася в це місто. І звичайно внесла його до списку міст, куди б я переїхала, кинувши все.
Це фотки @rakovskiy_yura біля будинку в Позітано. Краще напевно і не придумаєш, узбережжя, скелі й твій дім з рожевими квітами 😍
Можливо, ця фотка все-таки трансформується в моє життя років так на 50. Тільки обіцяю, бікіні буде не таким маленьким )))", - підписала світлину Лєра Товстолєс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прихильники Валерії оцінили фотографію та залишили багато компліментів у коментарях під спокусливим фото.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.