Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, отримала подарунок нечуваної щедрості. Так, продюсер Костянтин Меладзе подарував їй свій хіт "Текила-Любов", який виконував його брат Валерій Меладзе.

Так, у 2017 році Світлана Лобода на творчому вечорі Костянтина Меладзе переспівала пісню "Текила-Любов". На початку 2000-х трек з п'ятого студійного альбому "Нега" Валерія Меладзе підкорив серця мільйонів слухачів. Через 15 років свіже аранжування Лободи дозволило пісні заграти новими фарбами, при цьому зберігши унікальність та самобутність композиції.

Шанувальники оцінили виконання пісні Лободою. А сам Меладзе подарував її співачці. Хіт "Текила_Любов" увійде до нового альбому Лободи, реліз якого повинен відбутися у березні 2020 року.

Зазначимо, рідко коли буває так, що пісня, яку переспівали, виходить вдалою. Також варто додати, що Світлана Лобода була підопічною Костянтина Меладзе, адже вона була учасницею гурту "ВИА гра", який був шалено популярним.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Саме під час виступів у складі гурту Лобода набралася досвіду. Пізніше її вихід зі складу "ВИА гри" став трампліном для її сольної кар'єри.

Нагадаємо, Лобода несподівано повернулася до Києва і вивалила груди: "Занадто п'яна".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода випадково опублікувала фото в трусах, яке призначалося Ліндеманну: "Гріх бути такою".

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.