Світлана Лобода, яка сподівається знову давати концерти в Україні, засвітилася в Києві. Українська співачка опублікувала у своєму Instagram знімки, зроблені в одному зі столичних клубів, а в сторіс показала кадри свого виступу.

На офіційній сторінці LOBODA в соціальній мережі з'явилися фотографії, де знаменитість відображена в компанії друзів в розважальному закладі.

"Київ. Вдень – альбом, увечері – танці", – підписала одну з публікацій Світлана.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У insta-сторіс вона також запостила фото і відео з вечірки, на якій танцювала під свій хіт "Суперзірка".

Варто нагадати, що у новому випуску програми "Обережно, Собчак!" Лобода сказала, що живе на три країни. В неї є будинок у Києві, в Москві і ще в одній країні - не каже, де саме.

Український ведучий телевізійного шоу "Холостяк" Григорій Решетний навіть сфотографувався на пам’ять із епатажною Лободою і фото запостив на сторінці в Instagram. І трохи нарвався на критику користувачів.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.