Одна з найзнаменитіших італійських зірок Моніка Беллуччі 30 вересня святкує 55-річчя. Акторка всесвітньовідома участю у фільмах "Малена", "Не озирайся", "Палаюче літо", "Квартира". У 2003 році вона увійшла в п’ятірку найсексуальніших жінок за версією видання Femme Fatale.

Красою і талантом Моніки Беллуччі захоплюються усі, хто бачив кінострічки з участю запальної акторки. Ця жінка навіть у 55 років доводить, що краса належить не лише молодим дівчатам. Італійська красуня радиться не лінитися доглядати за собою та дає поради дівчатам і жінкам усього світу.

Моніка Белуччі відкрила секрети догляду за собою

Моніка Беллуччі – незмінна муза Dolce & Gabbana, оскільки їхня співпраця триває вже понад 25 років. В її честь навіть названа помада італійського люксового бренду, а в 2001 році Беллуччі стала обличчям ювелірної компанії Cartier.

"Коли я постарію, я краще буду дивитися на своїх дітей, ніж переглядати фільми за своєю участю", – наголосила зірка. Моніка Белуччі

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Актриса стежить за своєю зовнішністю і світиться молодістю і жіночим шармом – в результаті вона виглядає не гірше голлівудських зірок. Але головне, що краса а4торки – природня.

Моніка Белуччі відкрила секрети догляду за собою

Правила краси Моніки Беллуччі

Кожного ранку Моніка приймає контрастний душ. Актриса зауважує, що для того, щоб виглядати доглянутою та красивою – треба мати довгий і міцний сон та гуляти на свіжому повітрі. Моніка Беллуччі є палкою прихильницею ароматерапії – вона часто приймає аромованни зі зволожуючими лосьйонами і маслами, сама укладає волосся.

Мити волосся акторка рекомендує не частіше двох разів в тиждень, втираючи в коріння волосся перед кожним миттям оливкову олію. Також італійка зізналася, що розбавляє свій шампунь мінеральною водою для зниження концентрації штучних речовин в ньому.

І хоча фігура акторки не має можельних параметрів - чоловіки сходять з розуму, коли її бачать. Спортом Моніка займається не регулярно, втім систематично обирає плавання та йогу, які не лише підтримують її тіло в тонусі, а й зміцнюють імунітет та загартовують організм. Його ж додатково допомагає перебороти стрес та покращує якість сну.

Моніка Белуччі відкрила секрети догляду за собою

Засмагу Моніка вважає шкідливою і дозволяє собі побути на сонечку не більше спеціально відведеного на це часу. Також акторка радить не забувати про сонцезахисні засоби.

Особливим ритуалом для Моніки Белуччі є фарбування губ - це еротичний жест, красивий і чуттєвий жест. Адже хто, як не вона може виглядати так розкішно з червоною помадою на губах.

Одна з найпопулярніших італійських акторок досить скрупульозно відноситься і до догляду за шкірою. Вона дуже відповідально підходить до очищення і зволоження. Намагається пити багато води, щоб не тільки шкіра, але й очі були яскравими і сяючими.

Щоб прийняти ванну красуня вдома виділяє 45 хвилин і обожнює присвячувати собі вечори.

Моніка Белуччі відкрила секрети догляду за собою

Та найголовнішим секретом краси, за твердженням Моніки є любов до життя. Акторка запевняє, що чарівність і сексуальність – це не обсяг стегон, грудей чи талії, а внутрішнього відчуття, ставлення до себе і до навколишньої дійсності. А бути красивою – це робота над собою.

"Мрійте і зробіть все, щоб здійснити свої мрії. Зазнавши невдачі, отримуйте урок і йдіть далі. Ніколи не відступайте. Будьте сміливими, допитливими і амбітними", – радить Беллуччі.

Нагадаємо, раніше Моніка Белуччі з'явилася на червоній доріжці з новою зачіскою, кардинально змінивши імідж

Як повідомляв портал "Знай.ua", Моніка Беллуччі позбулася свого волосся, фанати шоковані

Також "Знай.ua" писав, що Венсан Кассель трепетно привітав старшу доньку, показавши її світові