Гаряча красуня Кайлі Дженнер – одна з найбагатших жінок світу, вона уславилася своєю участю в сімейному реаліті-шоу. Як і її сестри, Кайлі зібрала велику аудиторію в Instagram – у неї 147 мільйонів фоловерів, яких вона часто балує фанатів новими фото і відео.

Так, в цей раз Кайлі Дженнер показала гаряче фото, яким схвилювала весь Instagram. Дівчина одягла рожевий латексний наряд цікавого фасону, вона присіла навпочіпки, спокусливо вигинаючись перед камерою. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж, Кайлі дивиться в камеру з серйозним обличчям. Шанувальники не залишили без уваги таку спекотну фотографію моделі і почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.