Українська співачка Світлана Лобода активно гастролює в Росії і за кордоном, і довгий час не дає концертів на батьківщині. Співачка любить епатувати публіку і привертати увагу публіки, що успішно робить в Instagram. Там у неї понад 5 мільйонів фоловерів, яких зірка часто радує новими фото і вигляді зі свого творчого й особистого життя.

Але в цей раз Світлана схвилювала шанувальників новими фото. Справа в тому, що зірка з'явилася перед камерою чи то засмученою, чи то просто втомленою. На ній чорна майка, поверх якої вона накинула білий халат, фанати можуть розглянути яскравий червоний манікюр співачки. Волосся Лободи розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.