Відомого російського режисера Марка Захарова, який пішов із життя 28 вересня, поховають в Москві. Церемонія прощання з іменитим митцем відбудеться 1 жовтня в 10 ранку на основній сцені театру "Ленком". Марку Захарову було 85.

Поховають народного артиста СРСР на Новодівочому цвинтарі. Траурна процесія переміститься туди після завершення церемонії прощання, приблизно о 14:00. Там режисер знайде свій останній притулок.

Марк Захаров

Марка Захарова похоронять поряд із могилами таких знаменитостей, як Станіслав Говорухін, Олег Табаков й Леонід Бронєвий.

Відомий радянський і російський режисер театру і кіно Марк Захаров помер у 85 років після тривалої хвороби. Ще 20 серпня Захаров потрапив у реанімацію однієї з московських клінік з підозрою на двостороннє запалення легенів. Повідомлялося, що проблеми зі здоров’ям у режисера розпочалися декілька днів раніше, але звернувся він до медиків лише після появи задишки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Марк Захаров

У мережі сумують через велику втрату. На смерть великого режисера відреагували й зірки російського шоубізу.

Нагадаємо, раніше пішов з життя відомий режисер Марк Захаров

Як повідомляв портал "Знай.ua", світ прощається з Марком Захаровим, найвідоміші роботи режисера

Також "Знай.ua" писав, що пішов з життя легендарний радянський режисер та актор