Відомий голлівудський актор, кінорежисер і продюсер Том Круз відвідав Київ і ввечері 30 вересня зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським.

Про приїзд знаменитості в Україну не було ніде оголошено. Том Круз прибув до столиці і "своїм ходом" вирушив на зустріч з українським президентом. Тому кияни були просто шоковані, коли зустріли знаменитість світового масштабу у метро серед пасажирів.

І вже пізніше з'явилась інформаці, що відомий голлівудський актор Том Круз приїхав спеціально на запрошення Володимира Зеленського.

Президент провів зустріч з актором у своєму Офісі. В ході зустрічі Том Круз розпові Володимиру Зеленському, що зацікавився українськими локаціями для зйомок одного зі своїх нових кінопроектів. Це стало ще одним приводом, щоб відвідати нашу країну. Президент України зі свого боку розповів гостю про власний досвід роботи в кіно. Про все це повідомила прес-служба ОП, але вже постфактум.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Український шоумен Сергій Притула пожартував з такого "таємного" приїзду зірки.

"Взагалі, Володимир Олександрович хотів зустрітись із Томом Крузом інкогніто. Але вирішив перестрахуватись!", - підписав він фото, надане прес-службою Офісу президента.

Взагалі, Володимир Олександрович хотів зустрітись із Томом Крузом інкогніто. Але вирішив перестрахуватись! #nothingpersonaljustbusiness #ягумористменіможна

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Dinsdag 1 oktober 2019

Нагадаємо, що 30 вересня Том Круз спустився в столичне метро, чим спантеличив киян.

Як повідомляв портал Знай.ua, Том Круз приїхав до Києва на запрошення Зеленського

Також Знай.ua писав, Том Круз в Офісі Зеленського зробив щиросердне зізнання