Ведучий популярної передачі "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відправився в містичне поселення вампірів в Бразилії. Про це повідомляє прес-служба телеканалу 1+1.

У новому випуску глядачам покажуть селище, в якому живуть люди-вампіри, які бояться сонячного світла. Дана локація стане найстрашнішої за всю історію програми.

Населений пункт Арарас ще називають селищем привидів або вампірів. Майже 200 років люди боялися навіть наближатися до цього села з кількох вулиць, церкви і десятка старих скромних будинків.

Майже всі жителі цього містечка страждають від маловивченою і рідкісної хвороби – ксеродерми. Цих людей вбиває сонце, а в народі її ще називають вампіризмом.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

насправді це спадкова хвороба шкіри, що проявляється підвищеною чутливістю до ультрафіолету. З цієї причини жителі села вдень намагаються сховатися в будинках і виходити на вулицю лише після вечори.

Відомо, що сонячні промені буквально плавлять їх шкіру і вдень вони використовують сонцезахисний крем, надівають головні убори і одяг з довгими рукавами.

"Багато жителів селища довгий час вірили, що це так їх бог карає за гріхи. Вони дізналися, що це спадкова хвороба тільки 9 років тому. У всіх жителів тут проявляються ознаки хвороби – рани на обличчі, тілі і забинтовані руки", - розповідає Комаровський.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" потрапив у саме кровожерне плем'я.

Як повідомляв Знай. ua, молоденька дружина Дмитра Комарова викликала суперечки передплатників новим чином.

Також Знай. ua писав, що Комарів і Дорофєєва терміново звернулися до українців.