У неділю, 29 вересня у Києві відбувся великий концерт "Жіночого Кварталу" від студії Квартал 95. Це була зйомка телеверсії шоу, яку можна буде побачити найближчим часом на каналі 1+1. Серед відомих гостей у Жовтневому МЦКМ були Маша Єфросиніна, Даша Астаф'єва та Олена Зеленська. Перша леді країни знайшла час потрапити на концерт, аби побачити своїх друзів та колег.

Знай.ua поспілкувався з однією з зірок "Жіночого Кварталу", співачкою Мартою Адамчук. Артистка відверто розповіла про зміни у колективі, куди пропала Настя Коротка, яку настанову дала дівчатам Олена Кравець та про візит Олени Зеленської за лаштунки сцени.

Марта Адамчук

Які ваші враження після концерту? Чи все заплановане вдалося?

Я думаю, що вдалося, по відчуттям, особливо після концерту, тому що зазвичай у нас бувають складні зйомки, а у неділю все пройшло дуже гарно. Чи тому що ми повернулися у Жовтневий. Ми ж давно не виступали там. У нас була Турція і Одеса, а у Жовтневому досить давно знімалися, якось скучили. Публіка Жовтневого уже своя, близька. І після концерту була така задоволеність. По відчуттям було дуже класно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Я навіть їхала додому і думала: “Боже, така ейфорія, такий підйом, як же зараз заснути?” Але заснула відразу, тому що ми дійсно були втомлені. Два дні нон-стопу, зранку до ночі репетиції, саундчеки.

Марта Адамчук та Віра Кекелія

Розкажіть, які зміни відбулися у "Жіночому Кварталі" за останній час? Не всі знають, що вже півроку Настя Коротка не працює з вами.

Я не можу в деталі вдаватись, бо не все досконало знаю. Але це було спільне рішення не розповсюджувати інформацію. Наскільки я знаю, у Насті є свій невеличкий бізнес. Можливо, вона захотіла розвивати трошечки іншу сферу. Не думаю, що вона залишить акторство, але зараз присвячує, наскільки я зрозуміла, час дитячому одягу, і він досить непогано іде.

Жіночий Квартал. Настя Коротка з правого боку

Коли людина знає, чого вона хоче, вона просто бере і все міняє. Але це тільки здогади, тому що я слідкую за нею і бачу, що в неї зараз такий великий попит, і вона багато розповідає і розповсюджує саме про свій бізнес, і вона дуже кайфує. Не можу сказати, що вона не кайфувала від акторської гри, від нашого Кварталу, але, можливо, у неї з’явилися інші амбіції. Але це знову-таки більше здогади, аніж достовірна інформація.

Настя Коротка на презентації Жіночого Кварталу

У "Жіночому Кварталі" з’явилися нові хлопці. Це теж нововведення?

Так. З нами завжди був Сашко Пікалов на сцені, і в номерах. І колись Володимир Зеленський був, ще до його посади. Ось відбулися глобальні зміни - і з ними прийшли нові ідеї долучити молодих акторів. Тому що Пікалов зараз і у Вечірньому Кварталі, і плюс він - головний режисер-постановник і продюсер Жіночого Кварталу. Тому, йому хочется більш відповідально слідкувати за всім зі сторони і не приймати участь у номерах конкретно. На ньому зараз велика відповідальність тримати Жіночий Квартал під контролем.

Дівчата Жіночого Кварталу та Сашко Пікалов

Тому з нами зараз Валік, Ромчик і Вова з Ліги Сміху та Improv Live Show. Все прикольно! Їм точно весело - стільки дівчат навколо.

А чи планується додати чоловічий вокал в вашу компанію?

Поки що про це чомусь взагалі мови немає. Але ми в принципі не проти, тому що, як на концерті сказала Олена Зеленська, що жінки без чоловіків існувати не можуть, так само і навпаки.

Але з іншої сторони - на те у нас є Жіночий Квартал, і є окремо чоловічий. Знаєте, як інь і ян, десь є крапинка чоловіків у Жіночому Кварталі, а у чоловічому є одна леді, тому, може, так цікавіше, не треба перенасичувати.

Олена Зеленська

Коли тільки з’явився Жіночий Квартал, Олена Зеленська була однією з групи авторів, а зараз? Ви кажете, що вона була присутня на концерті у неділю, 29 вересня, так?

Так, вона була і залишається нашою хрещеною мамою. По-моєму, вона і співавтором теж залишається. Вона як головний сценарист, звичайно, все прослідковує, тому що це її “дєтіще”. У неї зараз з’явилися інші обов’язки, але вона з нами є і тримає руку на пульсі, дуже за нас переживає.

Жіночий Квартал та Олена Зеленська

Олена Зеленська з вами за лаштунками сцени була?

Так. Навіть якби вона не змогла бути присутньою, енергетично вона завжди з нами і завжди на зв’язку, бо це її проект.

А сценарною групою керує Валерій Жидков, так?

Він - сценарну, режисерську - Саша Пікалов. Є багато авторів, але я не знаю всі їхні прізвища.

Репетиції Жіночого Кварталу

На концерті ви представили нову пісню про секс. Цікаво було спостерігати за обличчями глядачів у залі, особливо старшого покоління. Але в пісні немає нічого вульгарного. Як ви відреагували на інтимну тему?

Дуже шкода, що у нас така тема настільки заборонена, тому що це дуже природні речі. Насправді гумор завжди торкається таких болючих тем, і я дуже часто переживаю, щоб не співати пісню так, аби стало печально, бо це гумористичне шоу. А з іншої сторони - якщо навіть десь торкнеться і печаль, то це добре, бо людина може щось переусвідомити.

Ця пісня про те, що чомусь так стається у сім’ях і парах, що секс кудись дівається, найбільше задоволення у житті людей. Люди перестають уділяти один одному увагу, а з віком - ще більше. А вже стає нецікаво. Людей переключає на іншу хвилю, і секс пропадає, на жаль. Дуже складна тема. Вона, здавалось, що гумористична, дійсно смішні були підтексти, але дуже хочеться, щоб це давало людям привід замислитися, чому так стається.

Марта Адамчук

Не знаю, чому вибір співати цю пісню пав саме на мене і Віру Кекелію, але я вдячна, я і сама багато про що подумала, як зробити так, щоб пара була щасливою протягом усього життя.

Ви у соцмережі під спільним фото з Оленою Кравець підписали, що вона багато чому вас навчила. А про саме йде мова?

Ой, Лєна - це окрема історія! Особливо у неділю що з нею відбувалося, як вона встигала на два ефіри. Я не знаю, як це пояснити… така цікава особистість, коли вона ніби своя, але разом с тим… Мене у інтерв’ю недавно питали, чи можна Олені Кравець сісти на голову? Ні! Ніколи ти не зможеш сісти їй на голову. Вона ніби близька душевно, але немає панібратства, яке позволяє якісь некрасиві речі. Буває, люди трошки перегинають, але у нас такого немає. Тобто спілкування дуже достойне, але разом з тим - з тонкими жартами. Ми називаємо це внутрішній фольклор.

Марта та Олена Кравець

У нас вже є традиція перед концертом - ми закриваємося у гримерці, беремося за руки… і Лєна кричить секретну кричалку, ми за нею повторюємо. Ось це такий у нас є секрет. Без цього ми не виходимо на сцену.

За лаштунками Жіночого Кварталу

І перша фраза, яка у мене асоціюється з Лєною, - це те, що вона постійно каже: “Так, дівчатка, треба бути у моменті!” Тобто жити теперішнім, кайф ловити, незважаючи на втому.

Вона завжди посміхається, навіть коли втомлена страшно. У неї є така риса - вона ловить кайф і це видно. Вона не робить те, чого їй не хочеться. Навіть коли на "Танці з зірками" вона йшла, вона сказала: “Я буду там, поки це буде мені приносити задоволення. Не буду гнатися ні за піаром, ні за чим...” Ми були на одному ефірі у неї у підтримці, я подивилася на неї ближче, біля паркету, то у мене були мурашки!

Нагадаємо, що наступні зйомки "Жіночого Кварталу" відбудуться у Києві вже 22 і 23 листопада.

Раніше Знай.ua повідомляв, що у "Жіночому Кварталі" дебютував Михайло Поплавський та таких "боїв без правил" українці ще не бачили.

Крім цього, дівчата з "Жіночого Кварталу" показали, які вони поза камерами.

Також читайте, чим саме приголомшила українців Олена Кравець із "Кварталу 95" на "Танцях з зірками".