Відома українська співачка Наталія Могилевська презентувала нову пісню "Покохала", прем'єру якої так чекали шанувальники її творчості. Ролик треку був опублікований на YouTube-каналі артистки.

Відзначимо, що над створенням пісні також працювали FOXX/Studios на чолі з Вадимом Лисицею, який також є продюсером Alyosha, саунд-продюсером Світлани Лободи і співпродюсером багатьох треків MOZGI Entertainment.

Після прем'єри шанувальники почали питати в Instagram про особисте життя Могилевської, припускаючи, що вона закохалася: "Ось точно закохалася. З чого б цей трек?", "Наталі, а на концерті 14 числа був дуже симпатичний чоловік, який, кажуть, з вас погляд не зводив весь вечір, і таке враження було, що ви пісню Покохала співали йому".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

У свою чергу артистка вирішила не коментувати подібні припущення фанатів.

"Я не буду коментувати цю прем'єру, дорогі мої. Вона говорить сама за себе" – зізналася Наталя Могилевська.

Нагадаємо, Наталя Могилевська зізналася "Х-Фактору", чого боїться найбільше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма розповів, як Наталія Могилевська опинилася на "Танці з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що Артем Гагарін з "Кварталу 95" влаштував "волохатий" стриптиз для Могилевської.