Проект "МастерШеф" на телеканалі СТБ вже багато років допомагає українським кухарям-аматорам вирости до рівня досвідчених шефів. Шоу надає новачкам всі можливі умови, щоб навчити їх професійно готувати.

МастерШеф навчить безвідходному виробництву

У кожному випуску проекту "МастерШеф" проводять майстер-класи за участю відомих шефів, а також надають велике розмаїття продуктів. Така практика дає хороший старт у кар'єрі майбутніх кухарів.

МастерШеф навчить безвідходному виробництву

У новому випуску "МастерШеф" учасників чекатиме складне та водночас інтригуюче завдання: їм запропонують попрацювати на основі безвідходного виробництва.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ще ніколи раніше кухарі не задумувались настільки серйозно про те, скільки продуктів вони витрачають в процесі приготування та скільки відходів залишається опісля. Інколи вони бездумно викидають цілі овочі, виливають літри вершків, і безліч разів переробляють страви.

МастерШеф навчить безвідходному виробництву

Цього разу даремному витрачанню продуктів, а заразом і шкоді гаманцю та довколишньому середовищу, настав кінець – безвідходне виробництво змусить кухарів задуматися.

МастерШеф навчить безвідходному виробництву

"Дуже важливо бережно ставитися до продуктів. Сьогодні весь світ прагне до безвідходного виробництва. У ситуації нинішньої екологічної ситуації ми просто зобов'язані задуматися про те, який слід після себе залишаємо. Учасникам теж потрібно навчитися економити і використовувати весь кулінарний потенціал продуктів", - каже Ектор Хіменес-Браво. Ектор Хіменес-Браво.

МастерШеф навчить безвідходному виробництву

Судді підготували для учасників індивідуальні завдання, в результаті яких кухарі змінять свої марнотратні погляди на світ. Завдання полягатиме в приготуванні однієї страви на свій вибір, не залишаючи відходів.

Перед дегустацією судді будуть зважувати сміття, яке залишилося після учасників. Чорний фартух одягне той, хто недостатньо слідкував за тим, щоб залишити якомога менше відходів в процесі приготування своєї страви.

МастерШеф навчить безвідходному виробництву

Не пощастить трьом учасникам-марнотратам, оскільки судді навіть не будуть куштувати їхні страви, якими би оригінальними вони не було. Глядачі вже сьогодні о 19:00 на каналі СТБ зможуть побачити, хто залишить після себе всього 50 грамів сміття, а хто викине кілограм продуктів.

Нагадаємо, раніше рекордна кількість людей отримають чорні фартухи на МастерШеф-9

Як повідомляв портал "Знай.ua", професійних кухарів перетворять на "Попелюшок", МайстерШеф-9 приготував для них тонну зерна

Також "Знай.ua" писав, що суддя шоу "МастерШеф" розповів про базові знання кухні