Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка останнім часом живе в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала в мережі зі свої тренування у спортзалі. Про це повідомляє Рoliteka.

Як видно на скріншотах зі сторіс зірки, вона прийшла на тренування в чорних лосинах і сірій толстовці. На руках Анни чорні спортивні рукавички, її волосся зібране у хвіст на потилиці, а на її обличчі яскравий макіяж. Але увагу привертає довгий язик, який артистка навіщось вивалила на камеру.

Оскільки це сторіс, шанувальники не змогли прокоментувати пост зірки. Однак вона раніше так висловилася про те, що думає про громадську думку: "Раніше я дуже хотіла бути милою для всіх. От яка Аня хороша — мені хотілося, щоб лунало з усіх боків. Не красива, не багата, а хороша. Пізніше я зрозуміла, що до комплексу «відмінниці» додавалося завзяте бажання заслужити любов".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".