На початку 2000-х років в Україні було популярне "СВ-Шоу", яке вів Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки. Тоді артист з'являвся в різних строкатих вбраннях і обов'язково з милим беретиком на голові. А поруч з Вєркою на побігеньках була така собі Геля, справжнє ім'я якої Радміла Щеголева.

Геля народилася в Києві в 1973 році і з дитинства мріяла про акторську кар'єру, але вся її діяльність в якийсь момент звелася до зйомок у гумористичному "СВ-Шоу" з Данилком. Така роль швидко набридла дівчині, у результаті у 2004 році вона різко зникла з телеекранів. Тоді багато говорили про те, що Геля підставила знімальну групу і втекла, також були чутки про те, що вона посварилася з Данилком.

Але насправді Щоголіва вирішила поміняти життя і не продовжувати гумористичний напрям у своїй творчості. Однак серйозних ролей їй довго не пропонували. А потім жінка захворіла, але лікарі не поставили правильний діагноз і Гелі прооперували здоровий орган. Вона довго відходила від цієї операції і звичайно в цей час припинила будь-які зйомки. Але потім повернулася до акторської діяльності, спочатку Щеголевій давали епізодичні ролі, а потім протягом трьох років вона знімалася у фільмі "Дау".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Радмина Щоголіва

Нагадаємо, раритетні знімки Данилка і Канделакі злили у мережу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Данилко раптом заговорив про весілля і лелеку.

Також портал "Знай.ua" писав, що Данилко "воскресить" Сердючку в найбільш непередбачуваний момент.